Koppelingen met salarissystemen

In de meeste branches hebben werknemers aanspraak op een persoonlijk keuzebudget. Met dit budget hebben zij veel vrijheid. Zo kunnen werknemers bijvoorbeeld ervoor kiezen om een cursus te laten vergoeden, vrije dagen op te nemen of een extra betaling uit te laten keren. Per branche wordt er een centrale afspraak gemaakt over deze persoonlijke keuzebudgetten die verankerd zitten in het CAO. Hoewel deze regeling erg prettig is voor de werknemer, maakt de overvloed aan systemen en leveranciers de uitvoering van de regeling vaak pittig voor werkgevers. Iselect maakt het met één centrale tool mogelijk dat er keuzes gemaakt worden voor de gehele branche, zodat werkgevers niet hoeven te switchen tussen verschillende systemen. 

Koppelingen met salarissystemen binnen uw branche 

Om de regeling persoonlijk keuzebudget uit te voeren komt er voor werkgevers veel bij kijken. Zo moeten de keuzes verwerkt worden in talloze systemen, zoals het salarissysteem. Met name voor kleine ondernemingen kan de uitvoering van de regeling als erg complex worden ervaren. Als branche kunt u deze werkgevers ontzorgen met één centrale tool van Iselect. In deze connectiviteitsoplossing wordt er een koppeling gemaakt met de salarissystemen van de verschillende bedrijven binnen de branche waarin maandelijks gegevensuitwisselingen plaatsvinden. Een werkgever binnen de branche hoeft simpelweg aan te geven van welk salarissysteem er gebruik wordt gemaakt, dan kan de koppeling gemaakt worden. Dit met als resultaat dat de keuzes die werknemers maken, ook daadwerkelijk worden verwerkt op hun salarisstrook.  

Koppelingen met salarissystemen door Iselect: 

  • Eén centrale tool waarin alle salarissystemen binnen de branche gekoppeld zijn 
  • In samenwerking met Tasper 
  • Branche-overkoepelend voor grote én kleine bedrijven 

Deze centrale tool wordt mogelijk gemaakt in samenwerking met Tasper, een leidende keuzebudgetmodule die zich richt op individuele bedrijven. Door de connectiviteitsoplossing met salarissystemen in te zetten maken wij van Iselect hier een branche-overkoepelende oplossing van. 

Wat Iselect voor u kan betekenen 

Door het faciliteren van de regeling persoonlijk keuzebudget binnen uw branche bent u van toegevoegde waarde voor uw leden. Dit kan gemakkelijk met de connectiviteitsoplossing salarissystemen van Iselect. Dankzij de koppelingen maakt u het zowel de werkgever als werknemer eenvoudiger om de regeling persoonlijk keuzebudget uit te voeren. Al ruim 10 jaar werkt Iselect samen met brancheorganisaties om voor toegevoegde waarde te zijn voor hun leden. 

Bent u benieuwd naar hoe koppelingen met salarissystemen de leden van uw organisatie kan ondersteunen? Vul dan het contactformulier in. Wij gaan graag, geheel vrijblijvend, met u in gesprek.

Bent u benieuwd voor welke bedrijfsorganisaties wij reeds deze koppelingen hebben gerealiseerd? Lees dan onze cases.

Inkijkportaal Metaal & Techniek

NV SCHADE  Data-connectivity en datavisualisatie Vanuit de strategie van NV Schade rondom de inkomensketen M&T was een informatiebehoefte waartoe data wordt verzameld en geanalyseerd. Door de output slim in te zetten bij alle betrokken (keten)partijen wordt een prestatieverbetering mogelijk gemaakt om de toegevoegde waarde van de inkomensketen te vergroten. NV…

Lees meer