CAO-onderhandelingen

Iselect ondersteunt branches en bedrijven bij cao-onderhandelingen. Dit doen we vanuit uiteenlopende rollen. We kunnen optreden als onderhandelaar, procesbegeleider of voorzitter van een delegatie. Iselect wordt ook regelmatig gevraagd bij te dragen als inhoudelijk expert. Hierbij gaat het over Duurzame Inzetbaarheid of moderne (flexibele) arbeidsvoorwaarden. Iselect treedt op verzoek ook op als mediator in cao trajecten die vastgelopen zijn.

 Omvangrijke ervaring 

De adviseurs van Iselect hebben jarenlange ervaring op het terrein van arbeidsvoorwaarden, arbeidsverhoudingen en arbeidsvoorwaardenvorming. Onze ervaring is uniek, omdat wij zowel optreden vanuit werkgeverszijde als vanuit de werknemersvertegenwoordiging. Wij zijn volkomen onafhankelijk en bovendien zeer ervaren. 

Onze adviseurs hadden in diverse trajecten de verantwoordelijkheid om als voorzitter van de onderhandelingsdelegatie leiding te geven aan het proces dat moet leiden tot de totstandkoming van de cao. De onderhandelaar is zeer goed geïnformeerd over wat er speelt in de dossiers van de verschillende aandachtsgebieden van de cao. Hierdoor ontstaat een breed beeld van de belangen die op de achtergrond een rol kunnen spelen bij het onderhandelen. De adviseurs zorgen bovendien voor het contact met alle spelers gedurende het gehele proces. 

Waar maken! En implementeren 

Iselect levert indien gewenst tevens expertise om nieuwe cao-afspraken ook daadwerkelijk te implementeren. Hiermee borgen we het resultaat van de cao-onderhandelingen door realisatie van bijvoorbeeld: 

  • de invoering van een Individueel keuze budget;  
  • het digitaal toegankelijk maken van alle afspraken en regelingen; 
  • het online faciliteren van een ontwikkel- of opleidingsbudget;
  • het activeren van medewerkers om gebruik te maken van regelingen. 

Digitalisering 

Onze uitgebreide ervaring met cao-onderhandelingen combineren we in voorkomende gevallen met expertise om informatie en processen te digitaliseren. Dit maakt Iselect uniek. Met onze online oplossingen creëren we een unieke infrastructuur om als branche of bedrijf de gemaakte afspraken te faciliteren. We maken de online toepassingen samen met de klant opmaat, passend bij de doelen en het karakter van de organisatie. In eigen herkenbare omgevingen kunnen zowel werkgevers als medewerkers aan de slag. 

Meest bekeken cases

Grafimedia

Grafimedia Comfortabele ArbeidsOvereenkomst met IKB Sociale partners in de Grafimedia werkte sinds 2009 aan modernisering van de cao. Ze ontwikkelden de Comfortabele ArbeidsOvereenkomst. Doelstelling was om een nieuwe vorm van arbeidsovereenkomsten te creëren die toekomst-vast zijn. Deze nieuwe cao zou geschikt zijn om arbeidsvoorwaarden flexibel in te richten. Met ruimte…

Lees meer

CAO betaald voetbal

Stichting CAO voor contractspelers Na je carrière: (om)scholing, opleiding en begeleiding Een sigarenzaak beginnen na je voetbalcarrière, is geen reële optie meer. Veel huidige profvoetballers hebben moeite om na een voetbalcarrière de draad in een andere baan op te pakken. De stichting Cao voor contractspelers richt zich onder andere op…

Lees meer

Gemeenten CAR-UWO IKB

Arbeidsvoorwaardenportaal IKB Goed geïnformeerd keuzes maken Centraal Beheer biedt gemeenten een unieke oplossing om het IKB online naar medewerkers te communiceren en administratie te organiseren.  Dit kan samen met uw eigen salarispakketleverancier! Centraal Beheer is de verzekeraar van meer dan 370 gemeenten in Nederland. Dit netwerk en deze kracht willen…

Lees meer

Meer weten over de dienstverlening CAO-onderhandelingen

    De Privacy- en cookiestatement van Iselect kunt u raadplegen onderaan onze site.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.