Team Iselect

Daan Hermes

Directeur

Daan werkte na zijn opleiding aan de Radboud Universiteit in Nijmegen tot begin jaren negentig binnen de vakbeweging. Hij is in deze periode intensief betrokken geweest bij de totstandkoming van landelijke cao’s, grote reorganisaties en bedrijfssluitingen. Sinds de jaren negentig is Daan werkzaam in de financiële sector. Als bestuurder en toezichthouder heeft Daan een lange staat van dienst opgebouwd in diverse sectoren, zoals in de wereld van woningbouwcorporaties, onderwijs, financiële dienstverlening en sport.

Marc van Wijk

Directeur

Marc heeft als ondernemer diverse HR/IT bedrijven opgericht en naar volwassenheid gebracht. Hij is sinds 1996 actief op het snijvlak van HR en IT en heeft veel ervaring met verandertrajecten en grotere HR/IT implementaties. Vanuit Iselect is hij betrokken bij de implementatie van diverse trajecten op het gebied van Individuele Keuzebudgetten (IKB’s) en communicatie over arbeidsvoorwaarden. Marc is ook directeur (CFO) en mede-eigenaar van Indicia, een bureau met meer dan 100 professionals die klanten begeleiden bij digitalisering.

“Iselect speelt in op maatschappelijke ontwikkelingen individualisering, keuzevrijheid en flexibilisering. Met name door de inzet van slimme en innovatieve oplossingen kunnen hier baanbrekende resultaten worden bereikt. Ik ben er trots op hier vanaf het begin bij betrokken te zijn”.

Sanne Misset

Marketing & Business development

Sanne is mede-initiatiefnemer van Iselect en vanaf 2011 actief als business consultant. De fundamentele veranderingen op de arbeidsmarkt waren daarbij maatgevend. Het online consumentengedrag en de eigentijdse wijze van communiceren vormden de start van de dienstverlening en oplossingen van Iselect.
In de afgelopen jaren heeft zij zeer uiteenlopende klant-projecten geïnitieerd en begeleid voor brancheorganisaties, sociale partners, ondernemers en opleidingsfondsen. Voor onder andere de Metaalsector, Retail Non-Food, Banden- en wielenbranche, E-commerce Nederland en Meubelindustrie heeft zij projecten mogelijk gemaakt die bijdragen om zoveel mogelijk mensen gezond werkend hun pensioen te laten bereiken. Onder de noemer duurzame inzetbaarheid heeft Sanne projecten geïnitieerd en uitgevoerd gericht op arbeidsmarktproblematiek, het stimuleren van een Leven Lang Ontwikkelen, invoeren en activeren van Duurzame Inzetbaarheid (keuze) budgetten, maar ook gericht op verzuimreductie en vitaliteit in bedrijven.

Voor de oprichting van Iselect werkte Sanne vanuit Achmea al vele jaren als consultant in het vakgebied ‘arbeid & inzetbaarheid’. Meer dan 15 jaar werkte ze in de financiële sector vanuit business development: het ontwikkelen van nieuwe initiatieven en verzekeringsoplossingen. Sanne heeft ruime ervaring als adviseur, programmamanager en projectleider voor zowel grootzakelijke klanten als voor branches en sociale partners.

Gerjan Vorkink

Business consultant

Gerjan heeft een achtergrond als docent en is meer dan 20 jaar werkzaam in de financiële sector. De eerste 10 jaar op het gebied van IT en opleidingen; van ontwikkeling tot het implementeren van IT- en opleidingskundige vraagstukken.

Sinds 2000 werkzaam in het vakgebied dat zich met communiceren, flexibiliseren en harmoniseren van arbeidsvoorwaarden bezighoudt. Na een korte uitstap op Business Intelligence gebied is hij weer teruggekeerd om de implementatie van complexe arbeidsvoorwaardentrajecten te managen. Bij de uitrol van een arbeidsvoorwaardenportaal vervult Gerjan het centrale aanspreekpunt voor werkgevers.

Pepijn Heesters

Financial Controller

Pepijn Heesters is verantwoordelijk voor de financiële zaken van Iselect.

 

Sander van Rijswijk

Business development en sales

Sander van Rijswijk is verantwoordelijk voor de business development en sales Iselect.