Team Iselect

Daan Hermes

Directeur

Daan werkte na zijn opleiding aan de Radboud Universiteit in Nijmegen tot begin jaren negentig binnen de vakbeweging. Hij is in deze periode intensief betrokken geweest bij de totstandkoming van landelijke cao’s, grote reorganisaties en bedrijfssluitingen.

Sinds de jaren negentig is Daan werkzaam in de financiële sector. Als bestuurder en toezichthouder heeft Daan een lange staat van dienst opgebouwd in diverse sectoren, zoals in de wereld van woningbouwcorporaties, onderwijs, financiële dienstverlening en sport.

Marc van Wijk

Directeur

Marc heeft als ondernemer diverse HR/IT bedrijven opgericht en naar volwassenheid gebracht. Hij is sinds 1996 actief op het snijvlak van HR en IT en heeft veel ervaring met verandertrajecten en grotere HR/IT implementaties. Vanuit Iselect is hij betrokken bij de implementatie van diverse trajecten op het gebied van Individuele Keuzebudgetten (IKB’s) en communicatie over arbeidsvoorwaarden. Marc is ook directeur (CFO) en mede-eigenaar van Indicia, een bureau met meer dan 100 professionals die klanten begeleiden bij digitalisering.

“Iselect speelt in op maatschappelijke ontwikkelingen individualisering, keuzevrijheid en flexibilisering. Met name door de inzet van slimme en innovatieve oplossingen kunnen hier baanbrekende resultaten worden bereikt. Ik ben er trots op hier vanaf het begin bij betrokken te zijn”.

Sanne Misset

Marketing & Business development

Sanne is meer dan 15 jaar werkzaam geweest in de financiële sector op het gebied van business development: het ontwikkelen van nieuwe initiatieven en verzekeringsoplossingen op het snijvlak ‘arbeid en gezondheid’. Sanne heeft ruime ervaring als adviseur en projectleider voor zowel grootzakelijke klanten als voor branches. Zij adviseerde ondernemingen, brancheorganisaties en sociale partners bij de invoering van activerend gezondheidsmanagement- en verzuimbeleid.

De laatste jaren heeft zij zich verdiept in de samenwerking tussen Achmea en sociale partners. De fundamentele veranderingen op de arbeidsmarkt waren daarbij maatgevend. De relevantie van verzekeren verandert, maar ook de communicatie en distributie rondom werkgevers en werkenden! Het online consumentengedrag en de eigentijdse wijze van communiceren vormden de start van het concept arbeidsvoorwaardentool en van Iselect.

Gerjan Vorkink

Business consultant

Gerjan heeft een achtergrond als docent en is meer dan 20 jaar werkzaam in de financiële sector. De eerste 10 jaar op het gebied van IT en opleidingen; van ontwikkeling tot het implementeren van IT- en opleidingskundige vraagstukken.

Sinds 2000 werkzaam in het vakgebied dat zich met communiceren, flexibiliseren en harmoniseren van arbeidsvoorwaarden bezighoudt. Na een korte uitstap op Business Intelligence gebied is hij weer teruggekeerd om de implementatie van complexe arbeidsvoorwaardentrajecten te managen. Bij de uitrol van een arbeidsvoorwaardenportaal vervult Gerjan het centrale aanspreekpunt voor werkgevers.

Pepijn Heesters

Financial Controller

Pepijn Heesters is hoofd van de financiële afdeling van Indicia.