Over Iselect

Uw deskundige partner voor succesvolle oplossingen

Iselect is gespecialiseerd in vraagstukken en oplossingen rondom duurzame inzetbaarheid, moderne arbeidsvoorwaarden, communicatie en activatie, cao-vorming en dataportalen. De specialisten van Iselect combineren inhoudelijke kennis met moderne digitale mogelijkheden. Deze unieke combinatie resulteert in innovatieve, maar bovenal werkbare oplossingen voor onze klanten.

Toekomstgericht en betrouwbaar

Onze projecten kenmerken zich door noodzakelijke veranderingen in een (soms) complexe politieke omgeving. Vaak hebben de veranderingen grote impact op werkgevers en medewerkers. In onze oplossingen beperken we de administratieve last voor werkgevers en vergoten we het bereik van medewerkers (gebruikers). We versnellen innovaties door vernieuwende digitale diensten te ontwikkelen. In de projecten kunnen we zorgdragen voor:

  • adviseren op verschillende niveaus;
  • bijdragen aan de vernieuwing van regelingen;
  • realiseren van digitale diensten;
  • organiseren van implementatie, uitvoering en communicatie;
  • service en beheer.

Historie

In 2012 richtten Achmea en Indicia het bedrijf Iselect op. Uiteenlopende ervaring, kennis en expertise werd gebundeld om samen met sociale partners in de Grafimedia het eerste arbeidsvoorwaardenportaal te ontwikkelen. De eerste vernieuwende digitale dienst was gericht op het uitvoeren en communiceren van het nieuw in te voeren Individuele keuzebudgetten (IKB).

In eerste instantie richtte Iselect zich op de uitvoer en communicatie van Individuele keuzebudgetten (IKB). Daarnaast stond in het werk van Iselect de bredere behoefte in de markt centraal om medewerkers werkelijk “eigen regie” te geven en dit ook adequaat te faciliteren. Door de jaren heen heeft Iselect tal van organisaties geadviseerd en begeleid met moderniseringstrajecten en innovatieve concepten. Onderwerpen hierbij zijn: het stimuleren van duurzame inzetbaarheid; introductie over werken in de sector; opleidingen; inzicht in sector-initiatieven.

Onze adviseurs hebben een unieke ervaring in de wereld van sociale partners, arbeidsverhoudingen en HRM. Dit gecombineerd met jarenlange ervaring met het bouwen van digitale oplossingen op (oa) het gebied van HR Talent & Performance, maakt Iselect een bijzonder deskundig team met een eigen denk- en werkwijze, waarbij co-creatie met onze klanten centraal staat.

Benieuwd wat Iselect voor u kan betekenen?

    De Privacy- en cookiestatement van Iselect kunt u raadplegen onderaan onze site.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.