Connectiviteit

Binnen een branche heeft ieder bedrijf aanspraak op eenzelfde regeling. Neem als voorbeeld de regeling persoonlijk keuzebudget. Werknemers van een bedrijf krijgen hier de keuzevrijheid tussen verschillende beloningen, zoals vrije dagen of een extra uitbetaling. De keuze die wordt gemaakt moet worden afgehandeld in verschillende systemen en er zijn verschillende leveranciers bij betrokken. De overvloed aan systemen en leveranciers maakt het ingewikkeld voor de werkgever, zeker voor de kleinere bedrijven. Dankzij de connectiviteit oplossingen van Iselect kunt u het deze werkgevers een stuk gemakkelijker maken.  

Connectiviteitoplossingen voor uw branche 

Om gebruik te maken van de regelingen binnen een branche moeten werkgevers en werknemers talloze systemen, zoals een salarissysteem, gebruiken. Dit werkt onoverzichtelijk en kan verwarring bij uw leden veroorzaken. Om de last bij werkgevers (én werknemers) binnen de branche te verlichten kan er een extra platform gecreëerd worden waarin de verschillende systemen aan elkaar worden gekoppeld. Kortom, met een connectiviteitsoplossing van Iselect kunnen regelingen vanuit één platform uitgevoerd worden omdat alle betrokken systemen aan dit platform zijn gekoppeld. 

Connectiviteit door Iselect: 

  • Verschillende connectiviteitsoplossingen voor brancheorganisaties 
  • Branche-overkoepelend voor grote én kleine bedrijven 
  • Ruim 10 jaar ervaring met brancheorganisaties 

Wat de connectiviteitoplossingen van Iselect interessant maakt is dat deze branche-overkoepelend zijn. Dit betekent dat ieder lid van uw brancheorganisatie, groot of klein, gebruik kan maken van het inzichtelijke platform. Zeker voor de kleinere ondernemingen kan uw organisatie van grote toegevoegde waarde zijn. Iedereen binnen een branche kent dezelfde regeling en de connectiviteitsoplossing van Iselect zorgt ervoor dat die regeling voor (kleine) bedrijven uitvoerbaar wordt met hun eigen systemen. 

Wat Iselect voor u kan betekenen 

Het koppelen van alle systemen en leveranciers die van toepassing zijn binnen de branche zorgt voor veel overzicht, zowel voor uw organisatie als voor uw leden. Met name de kleinere ondernemingen zijn gebaat bij één overzichtelijk platform waarin zij een bepaalde regeling kunnen uitvoeren. Al ruim 10 jaar werkt Iselect samen met brancheorganisaties aan wie wij op maat gemaakte connectiviteitsoplossingen aanbieden. 

Wilt u meer weten over hoe uw branche ondersteunt kan worden door een connectiviteitsoplossing? Wij gaan graag, geheel vrijblijvend, met u in gesprek. Vul het contactformulier in, dan nemen wij contact met u op.

Bekijk hieronder de relevante cases op het gebied van connectiviteitsoplossingen

Inkijkportaal Metaal & Techniek

NV SCHADE  Data-connectivity en datavisualisatie Vanuit de strategie van NV Schade rondom de inkomensketen M&T was een informatiebehoefte waartoe data wordt verzameld en geanalyseerd. Door de output slim in te zetten bij alle betrokken (keten)partijen wordt een prestatieverbetering mogelijk gemaakt om de toegevoegde waarde van de inkomensketen te vergroten. NV…

Lees meer