Data & Connectiviteit

Om moderne arbeidsvoorwaarden goed te faciliteren, worden vele databronnen en gegevens met elkaar uitgewisseld. Iselect is specialist op het gebied van data en connectiviteit. Wij koppelen systemen, oftewel data connectivity, zodat de verschillende databronnen gegevens met elkaar uitwisselen. Veiligheid en betrouwbaarheid zijn daarbij geborgd. 

Centrale branche-oplossing 

Een overkoepelende organisatie (branche of verzekeraar) kan een uniek online-systeem inrichten om centraal gemaakte afspraken te faciliteren en uitvoerbaar te maken. Deze omgeving kan de branche (klant) aan leden aanbieden en haar toegevoegde waarde versterken.  

Afhankelijk van de gemaakte afspraken/regelingen kan een centrale oplossing bijvoorbeeld gekoppeld worden aan een groot aantal salarissystemen. Iselect heeft uitgebreide ervaring met bijna alle salarissystemen in Nederland. Hiermee kunnen we het werk van de HR-afdeling (of salarisadministratie) van bedrijven verminderen. Via deze maatwerk-systemen kunnen afspraken uit de cao door medewerkers.  

Uw leveranciers 

Naast koppelingen met salarissystemen realiseert Iselect gegevensuitwisseling met door de klant gecontracteerde leveranciers. Dit betreft zowel verzekeraars, pensioenfondsen, opleiders en dienstverleners.  

Op deze manier ontstaat een robuuste data omgeving waarmee complexe data-oplossingen vereenvoudigd en beheersbaar kunnen worden gemaakt. 

Iselect laat meerdere systemen samenwerken, met als doel het stroomlijnen van processen en beheer op één centrale plek. Werkgevers en medewerkers beschikken vervolgens over alle gewenste gegevens binnen het Arbeidsvoorwaardenportaal, onafhankelijk van de bron waarin ze zijn opgeslagen. 

Iselect is expert op het gebied van koppelingen en systeemintegratie en heeft daarnaast alle kennis in huis om systemen die andere software bevatten – en dus niet dezelfde ‘taal’ spreken – met elkaar te verbinden met behulp van middleware. 

Meest bekeken cases

Inkijkportaal Metaal & Techniek

NV SCHADE  Data-connectivity en datavisualisatie Vanuit de strategie van NV Schade rondom de inkomensketen M&T was een informatiebehoefte waartoe data wordt verzameld en geanalyseerd. Door de output slim in te zetten bij alle betrokken (keten)partijen wordt een prestatieverbetering mogelijk gemaakt om de toegevoegde waarde van de inkomensketen te vergroten. NV…

Lees meer

Meer weten over de dienstverlening data & connectiviteit

    De Privacy- en cookiestatement van Iselect kunt u raadplegen onderaan onze site.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.