Onze visie

Wij werken samen met klanten aan vernieuwende digitale oplossingen om inzetbaarheid en werkplezier van medewerkers te vergroten. Samen werken we aan digitale diensten die een zo groot mogelijke positieve impact hebben op werkgevers en medewerkers. Duurzame inzetbaarheid als overkoepelend thema om het mogelijk te maken tot de pensioenleeftijd werkzaam te blijven.

Iselect ontwikkelt eigentijdse digitale systemen rondom flexibele arbeidsvoorwaarden en duurzame inzetbaarheid. Door nieuwe technologie in te zetten ondersteunen we branches om werkgevers en hun medewerkers te bereiken en te activeren. Hierbij creëren we nieuwe toegangen om bestaande initiatieven opnieuw onder de aandacht te brengen.

Werkgevers

Werkgevers zoeken naar mogelijkheden om de arbeidsvoorwaarden zoveel mogelijk aan te laten sluiten bij de persoonlijke wensen van medewerkers. Er worden steeds meer keuzemogelijkheden en individuele keuzebudgetten in cao’s aangeboden. Partijen hebben behoefte om de afspraken in de cao nadrukkelijk onder de aandacht van werkenden te brengen. Vanuit een zorgplicht en vanuit het perspectief van goed werkgeverschap. Zorgvuldig en betrouwbaar!

Medewerkers

Medewerkers krijgen in toenemende mate de verantwoordelijkheid om zelf een arbeidsvoorwaardenpakket samen te stellen dat past bij de eigen omstandigheden en voorkeuren. Uitgangspunt is de kracht van het zelfstandige individu dat zich kan versterken via zelf gekozen oplossingen en voordelen. Zakelijk en privé!

Met eigentijdse digitale oplossingen bieden wij optimale ondersteuning. Medewerkers worden gefaciliteerd om in een veilige omgeving zelf ‘goed geïnformeerd’ keuzes te maken. Iselect faciliteert de communicatie, administratie en processen.

Ontzorgen

Iselect wil bijdragen om werken tot de pensioenleeftijd en het maken van de juiste keuzes in arbeidsvoorwaarden mogelijk te maken. We zijn de specialistische partner voor sociale partners, werkgevers en medewerkers om de communicatie, administratie en processen rondom arbeidsvoorwaarden te organiseren en te ontzorgen.

We zijn de specialistische partner voor sociale partners, werkgevers en werknemers om de communicatie rondom arbeidsvoorwaarden te organiseren en hen ontzorgen.

Om de arbeidsvoorwaardencommunicatie in een passend portaal te vatten, biedt Iselect diverse diensten. Iselect bundelt de kracht van deskundige en ervaren partijen.

Benieuwd wat Iselect voor u kan betekenen?

    De Privacy- en cookiestatement van Iselect kunt u raadplegen onderaan onze site.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.