Data-propositie

Steeds meer brancheorganisaties hebben te maken met de renationalisatie van de ledenrelatie. Terwijl er eerder sprake was van actieve betrokkenheid onder leden is de ‘what’s in it for me’ mentaliteit de hedendaagse realiteit. Kortom, leden zijn kritischer geworden over hun lidmaatschap bij een brancheorganisatie. Dit met als gevolg dat brancheorganisaties zichzelf opnieuw moeten uitvinden, zodat zij van toegevoegde blijven voor hun leden. In een sterk en snel veranderende wereld zijn branches genoodzaakt om te innoveren. Iselect helpt brancheorganisaties met innoveren, onder andere door een data-propositie op te stellen en uit te voeren. 

Data-propositie voor uw branche 

Om van toegevoegde waarde te blijven voor uw leden is het van belang om als organisatie te blijven innoveren. In een wereld waar steeds meer data beschikbaar is, is het koppelen en weergeven van data die relevant is voor uw branche dé manier om de organisatie strategisch te herpositioneren. Afhankelijk van de behoeften uit de branche is het bijvoorbeeld interessant om een data-platform aan te bieden aan uw leden, waarin alle relevante (salaris)systemen en leveranciers gekoppeld worden om regelingen in de branche uitvoerbaar te maken. Een andere mogelijkheid is het exclusief toegang geven aan leden tot waardevolle informatie, waarvoor interessante data gebundeld is in een platform. 

 

Data-propositie door Iselect: 

  • Advies bij het kiezen voor de juiste data-propositie 
  • Op maat gemaakte dataoplossingen, aansluitend op de behoeften vanuit de branche 
  • Ruim 25 jaar ervaring met brancheorganisaties 

Er zijn talloze manieren waarvoor beschikbare data gebruikt kan worden, waardoor uw organisatie onmisbaar is voor leden binnen de branche. Met de op maat gemaakte dataoplossingen van Iselect is het mogelijk om iedere gebruiker een uniek inzicht te geven in data, diensten, en activiteiten die voor hem/haar/hen interessant is. Dit omdat de juiste informatie per gebruikersgroep uit de data kan worden gehaald en gevisualiseerd. 

Wat Iselect voor u kan betekenen 

Het bundelen van relevante data in een dataplatform is een innovatieve manier om uw brancheorganisatie te herpositioneren en een goede manier om leden te behouden en aan te trekken. Met de brede expertise en ervaring van onze adviseurs, kan Iselect u adviseren op welke manier van data koppeling en/of weergave interessant is voor uw branche. Daarnaast kunnen wij de gekozen data-propositie ook ontwikkelen. 

Bent u benieuwd naar welke data-propositie interessant is voor uw branche? Vul dan het contactformulier in. Wij gaan graag, geheel vrijblijvend, met u in gesprek.

Bekijk hieronder de relevante cases op het gebied van data-proposities

CAO Inretail

CAO Inretail ‘Werk met perspectief’ en ‘Werk met balans’ Cao-partijen AVV, CNV, De Unie en INretail ontwikkelen gedurende de looptijd van de cao Fashion, Sport & Lifestyle toekomstbestendig beleid dat gericht is op gezondheid, veiligheid, loopbaanontwikkeling en vitaliteit van medewerkers in de branche. Organisaties en medewerkers hebben tenslotte samen een…

Lees meer