Data platformen

Als branchevereniging heeft u veel te bieden aan uw leden. De belangen van leden worden behartigd en u biedt collectieve voordelen. Veel branches bieden toegevoegde waarden op de onderwerpen gezondheid, preventie, verzuim en re-integratie. Vervolgens blijken veel leden (met name kleine bedrijven) nog onvoldoende gebruik te maken van deze diensten en verzekeringen die  branche-specifiek zijn georganiseerd. Dankzij een op maat gemaakt dataplatform van Iselect kunt u leden inzicht in wat er op het gebied van gezondheid, preventie, verzuim en re-integratie georgansieerd is 

Een dataplatform voor uw branche 

Brancheverenigingen organiseren veel op het gebied van gezondheid, preventie, verzuim en re-integratie. Dit vereist samenwerking tussen talloze gecontracteerde partijen, zoals verzekeraars, arbodiensten en tal van dienstverleners. Met behulp van een dataplatform worden alle betrokken partijen online gekoppeld. Dit heeft als resultaat dat de geselecteerde partners binnen de branche zichtbaar worden voor leden. 

 Een dataplatform wordt volledig op maat gemaakt voor een branche, met de door u geselecteerde partijen. Alle beschikbare data kan visueel worden weergegeven in een dashboard. Niet alleen voor de brancheorganisatie zelf, maar juist ook voor de leden. Per gebruikersgroep wordt de juiste informatie uit de data gehaald en gevisualiseerd. Zo krijgt iedere gebruiker toegang tot een uniek inzicht in diensten, producten en activiteiten die voor hem/haar/hen interessant is.  

Data platform door Iselect: 

  • Op maat gemaakt dataplatform, aansluitend op de behoeften vanuit de branche 
  • Ruim 20 jaar ervaring met advies aan brancheorganisaties 
  • Creëer toegevoegde waarde voor uw leden 
  • Inzicht in gebruik/deelname bij leden 

Wat Iselect voor u kan betekenen 

Een platform waar alle (door u) geselecteerde partijen aan gekoppeld zijn is niet alleen interessant voor uw organisatie. Online inzicht in het branche-aanbod maakt op eigentijdse wijze duidelijk wat uw branche te bieden heeft. Niet alleen voor de grote bedrijven, maar juist ook voor de kleine ondernemers in de branche. Iselect is expert op het gebied van (data)koppelingen voor  brancheorganisaties. 

Wilt u van toegevoegde waarde zijn voor uw leden en bent u benieuwd hoe een dataplatform van Iselect u hierbij kan ondersteunen? Vul dan het contactformulier in. Wij denken graag, geheel vrijblijvend, met u mee.

Bent u benieuwd naar de dataplatformen die wij reeds hebben gemaakt? Bekijk dan de relevante cases hieronder:

Inkijkportaal Metaal & Techniek

NV SCHADE  Data-connectivity en datavisualisatie Vanuit de strategie van NV Schade rondom de inkomensketen M&T was een informatiebehoefte waartoe data wordt verzameld en geanalyseerd. Door de output slim in te zetten bij alle betrokken (keten)partijen wordt een prestatieverbetering mogelijk gemaakt om de toegevoegde waarde van de inkomensketen te vergroten. NV…

Lees meer