Arbeidsvoorwaardenbeleid

Een goed arbeidsvoorwaardenbeleid ondersteunt de (HR)strategie van uw bedrijf en kan een belangrijke bijdrage leveren om een aantrekkelijke werkgever te zijn. In tijden van een krappe arbeidsmarkt is een goed beloningsbeleid nog belangrijker en kunt u hiermee het verschil maken bij het behouden en werven van werknemers. Om een passend, marktconform arbeidsvoorwaardenbeleid op te stellen, is draagvlak onder management en werknemers cruciaal.  Bij het vormgeven van arbeidsvoorwaardenbeleid gaat u in gesprek met de belangrijkste stakeholders. Iselect helpt bedrijven bij de visie- en strategiebepaling en het vormgeven van arbeidsvoorwaardenbeleid. 

Arbeidsvoorwaardenbeleid voor uw bedrijf 

Een goed arbeidsvoorwaardenbeleid met passend salaris, primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden kunnen voor uw bedrijf het verschil maken op een krappe arbeidsmarkt. Een goed arbeidsvoorwaardenpakket verbetert uw arbeidsmarktpositie en kan personeel binden. Bij het opstellen van een arbeidsvoorwaardenbeleid zijn (onder andere) de volgende vragen aan de orde: 

  • Hoe kunnen arbeidsvoorwaarden bijdragen aan de organisatiestrategie? 
  • Hoe bepaal ik mijn arbeidsvoorwaarden in een steeds veranderende markt? 
  • Moet ik mij houden aan de geldende cao en waar mag ik zelf beleid maken? 
  • Hoe kan ik maximaal gebruik maken van fiscale en juridisch aspecten? 
  • Kan ik mijn werknemers maximale eigen regie geven? 

Arbeidsvoorwaardenbeleid door Iselect: 

  • Inhoudelijke kennis over modernisering arbeidsvoorwaarden 
  • Advies op maat, passend bij de doelen en het karakter van de organisatie 
  • Ondersteuning in arbeidsvoorwaardecommunicatie 

Iselect begeleidt u bij het antwoord van deze vragen en helpt u bij het opstellen én implementeren van een gedragen beleid voor (moderne) arbeidsvoorwaarden. 

Wat Iselect voor u kan betekenen 

Iselect levert advies op maat bij het bepalen van een goed arbeidsvoorwaardenbeleid. Rekening houdend met de strategie en uw organisatiedoelen stellen wij samen met u een beleid op dat u de komende jaren kun toepassen in een onrustige markt. Daarbij besteden wij ook aandacht aan het creëren van draagvlak bij medewerkers en management binnen uw organisatie. Een gedragen arbeidsvoorwaardenbeleid vormt immers het grootste deel van het succes tot acceptatie. 

Heeft u interesse in advies bij het bepalen van een goed arbeidsvoorwaardenbeleid? Vul dan het contactformulier in. Wij nemen graag, geheel vrijblijvend, contact met u op.

Bekijk hieronder relevante cases op het gebied van moderne arbeidsvoorwaarden