DI-platformen

De duurzame inzetbaarheid van werknemers wordt steeds belangrijker voor bedrijven. Niet alleen vanwege de veranderende arbeidsmarkt, maar ook vanwege het feit dat mensen langer moeten doorwerken voordat ze met pensioen kunnen. Om duurzaam inzetbaar te blijven gedurende hun loopbaan, is het behoud van gezondheid, vitaliteit, attitude en motivatie bij werknemers van essentieel belang. Hierin ligt er een gedeelde verantwoordelijkheid tussen werknemer en werkgever. Hoewel werknemers eigen regie moeten nemen en investeren in hun eigen duurzame inzetbaarheid, moet de werkgever dit faciliteren en ondersteunen. Met onze inhoudelijke kennis en expertise in het digitaliseren van informatie en processen, creëert Iselect online DI-oplossingen. Met deze eigentijdse infrastructuur kunt u duurzame inzetbaarheid faciliteren voor de werknemers binnen uw bedrijf of branche. 

Duurzame inzetbaarheid binnen uw branche 

De verantwoordelijkheid van duurzame Inzetbaarheid ligt niet alleen bij werknemers, maar ook bij de werkgever. Een DI-platform van Iselect biedt verschillende mogelijkheden om werknemers te ondersteunen bij het behouden en bevorderen van hun gezondheid, welzijn en ontwikkeling. Werknemers krijgen digitale toegang tot verschillende interventies en oplossingen, zoals opleiding, ontwikkeling, coaching, training en andere diensten. Zowel werkgevers als werknemers kunnen gebruik maken van een DI-platform om interventies aan te vragen.  

DI-platformen door Iselect 

  • Advies en projectmanagement over duurzame inzetbaarheid 
  • Op maat gemaakte DI-platformen voor bedrijven en organisaties 
  • Branche-overkoepelende oplossingen 
  • Succesvolle cases zoals Tiptrack van AWVN en het Gezond ondernemen platform van Zilveren kruis 

Hoewel bedrijven duurzame inzetbaarheid kunnen faciliteren, door middel van een DI-platform, kunt u als brancheorganisatie dit platform ook realiseren voor uw leden. Door een overkoepelend platform te ontwikkelen voor de gehele branche bent u van toegevoegde waarde als brancheorganisatie. In een herkenbare omgeving kunnen zowel werkgevers als werknemers aan de slag. Bedrijven kunnen hun werknemers aanmelden op het platform van de branche en zo hun DI-budgetten toewijzen aan verschillende interventies. Een mooie digitale oplossing die de duurzame inzetbaarheid van werknemers bevordert. 

Wat Iselect voor u kan betekenen 

Iselect ontwikkelt op maat gemaakte DI-platformen, zowel voor bedrijven als (branche)organisaties. Wij richten het systeem in samen met de organisatie, passend bij de doelen en het karakter van hun organisaties. Zo kan het platform aan de specifieke wensen en behoeften van de branche voldoen. Wij begeleiden al vele jaren bedrijven, branches en sectoren met uiteenlopende projecten op het gebied van duurzame inzetbaarheid.  

Bent u benieuwd naar wat DI-platformen kunnen betekenen voor uw (branche)organisatie? Vul dan het contactformulier in voor een vrijblijvend gesprek. 

Bent u benieuwd naar relevante cases op het gebied van DI-platformen? Ontdek ze hieronder