Subsidietrajecten

Het financieren van nieuwe projecten of investeringen op het gebied van duurzame inzetbaarheid, kan een uitdaging zijn voor brancheorganisaties en bedrijven. Gelukkig zijn er verschillende subsidies beschikbaar op het gebied van duurzame inzetbaarheid, zoals de ESF-subsidie en MDIEUregeling. Deze subsidies helpen organisaties om kosten te dekken en projecten te realiseren Het verkrijgen van een subsidie is alleen niet vanzelfsprekend en kan een moeilijk traject zijn.  Zo kan de aanvraagprocedure ingewikkeld zijn en kan het lastig zijn om aan de vereisten te voldoen. Daarnaast kan het een uitdaging zijn om het project te monitoren en de administratie op orde te houden om aan de rapportagevereisten te voldoen, wanneer de subsidie eenmaal in gang is gezet. Iselect ondersteunt brancheorganisaties in subsidietrajecten, van aanvraag tot declaratie. 

Subsidietrajecten binnen uw branche

Het subsidietraject is een complex proces waar zorgvuldig naar gekeken moet worden. Om brancheorganisaties te ontzorgen, verzorgt Iselect het gehele subsidietraject. Van de voorbereiding van de aanvraag tot de rapportages en de uiteindelijke declaratie van de subsidie. Hierbij onderhouden we nauw contact met het agentschap (aangedragen door het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid) en de betrokken partijen.  

Bij Iselect werken we altijd nauw samen met de brancheorganisatie om de subsidieaanvraag voor te bereiden. Dit doen we op basis van een bedrijfsanalyse van de knelpunten binnen de branche en de wensen van de betrokken partijen. Het subsidietraject duurt meestal 2 à 3 jaar, waarbij we het gehele proces zorgvuldig monitoren en rapporteren aan het bestuur. Uiteraard zorgen we ook voor voortgangsbewaking en het aanjagen van de projecten. Door samen te werken met ons team van ervaren adviseurs, kunt u erop vertrouwen dat uw subsidieaanvragen professioneel worden voorbereid en beheerd, terwijl de organisatie zich kan concentreren op haar kernactiviteiten. 

Subsidieaanvraag door Iselect

  • Ondersteuning bij het gehele subsidieaanvraag traject. 
  • Ervaring met ESF, MDIEU, NL Leert Door en SLIM subsidies. 
  • In de denktank van het Ministerie Sociale Zekerheid en Werkgelegenheid in de voorbereiding van de ESF+ subsidie. 
  • Ruim 10 jaar ervaring in het begeleiden en ontzorgen van brancheorganisaties. 

Wat Iselect voor u kan betekenen 

Als brancheorganisatie bent u gebaat bij subsidies, om projecten op het gebied van duurzame inzetbaarheid te realiseren. Het verkrijgen van deze subsidies gaat echter niet vanzelfsprekend. De adviseurs van Iselect hebben jarenlange ervaring met het begeleiden van organisaties bij het vinden van geschikte subsidieprogramma’s en het doorlopen van het volledige subsidietraject. Zo hebben wij in het verleden met succes ESF-subsidies voor duurzame inzetbaarheid begeleid, en zijn we momenteel betrokken bij de voorbereiding van de nieuwe ESF+ regeling. We helpen brancheorganisaties bij het identificeren van relevante subsidiemogelijkheden en het indienen van succesvolle subsidieaanvragen. Iselect werkt met een persoonlijke aanpak waarbij wordt gekeken met de organisatie naar de specifieke behoeften en doelen van het DI-project. Dankzij onze begeleiding op maat kunnen we uw organisatie optimaal ondersteunen bij het realiseren van uw projecten. 

Kunt u hulp gebruiken bij het doorlopen van een subsidietraject? Of besteed u het aanvragen van subsidies liever uit? Wij denken graag, geheel vrijblijvend, met u mee.

Bent u benieuwd naar relevante cases op het gebied van subsidieaanvragen? Ontdek ze hieronder