Meubelbranche lanceert ‘Schaven aan jouw toekomst’

De website Schaven aan jouw toekomst is gelanceerd. Je kan op deze website terecht voor alles over werk in de meubelindustrie en interieurbouw. Op de website vindt je praktische tips en gratis online cursussen over de thema’s gezondheid, vakkennis, arbeidsomstandigheden en geldzaken.

Het is een gezamenlijk initiatief van Koninklijke CBM, CNV Vakmensen, FNV en ECM. Het doel is om medewerkers bewust te maken van het belang om dagelijks gezond en met veel plezier aan het werk zijn.

Op 1 januari 2020 start ook de campagne ‘Schaven aan jouw toekomst’. Dit gaat over duurzame inzetbaarheid in de Meubelindustrie en Interieurbouw. In de branche wordt komende maanden hard gewerkt om de Duurzaam Inzetbaarheidsthema’s onder de aandacht te brengen. Naast promotiemateriaal en inspirerende bijeenkomsten worden zowel werkgevers als medewerkers ondersteund door Jouw Toekomst Adviseurs.

Een mooi initiatief op het gebied van Duurzame Inzetbaarheid waar Iselect met heel veel plezier aan bijdraagt. Het medewerkersportaal Schaven aan jouw toekomst is live!