WHY

Zilveren Kruis biedt naast zorgverzekeringen toegevoegde waarde aan werkgevers en medewerkers met unieke oplossingen op het gebied van duurzame inzetbaarheid. Afgelopen periode ontwikkelde Zilveren Kruis samen met Iselect het medewerkersportaal Gezond Ondernemen. Na een periode van ontwikkelen gaan de eerste klanten op de zakelijke markt begin 2019 aan de slag.

WHAT

Het medewerkersportaal biedt een kapstok voor alle activiteiten op het gebied van duurzame inzetbaarheid (Vitaliteit en gezondheid, Werk en privé, Leren en ontwikkelen, Motivatie en betrokkenheid), waarbij Zilveren Kruis verantwoordelijk is voor het aanbod op het gebied van gezondheid en vitaliteit. Op het medewerkersportaal worden op één plek alle kennis, informatie, scans, tools en oplossingen rondom gezondheid en vitaliteit gebundeld. Centraal staat dat de medewerker regie kan nemen en zelf aan de slag gaat. De medewerker krijgt op basis van scores uit een DI-scan actuele informatie en passende gezondheidsoplossingen aangeboden. De medewerker kan in de catalogus met het beschikbare individuele budget diensten aanschaffen om met Duurzame Inzetbaarheid aan de slag te gaan.

HOW

Het medewerkersportaal wordt begin 2019 gelanceerd door Zilveren Kruis bij een pilot-groep met ondernemers. Na de pilotfase komt het medewerkersportaal ook beschikbaar voor andere werkgevers die de gezondheid en vitaliteit van medewerkers hoog in het vaandel hebben staan.

Meer weten?

Meer weten over onze Duurzame Inzetbaarheids-oplossingen en het inzetten van een persoonlijke budgetten? Neem contact op met Marc van Wijk via marc.van.wijk@iselect.nl