Iselect en Zilveren Kruis ontwikkelen medewerkersportaal Gezond Ondernemen

      

Why

Zilveren Kruis biedt naast zorgverzekeringen toegevoegde waarde aan werkgevers en medewerkers met unieke oplossingen op het gebied van duurzame inzetbaarheid. Afgelopen periode ontwikkelde Zilveren Kruis samen met Iselect het Gezond Ondernemen Platform. Zilveren Kruis biedt klanten een online omgeving om gezondheidsoplossingen en inspiratie te bieden aan werkgevers en hun medewerkers.

How

Het medewerkersportaal werd ontwikkeld na een proefperiode met uiteenlopende ondernemingen. Naast het medewerkersportaal hebben Zilveren Kruis en Iselect ook een platform voor HR en leidinggevende gerealiseerd. Zilveren Kruis ontzorgt ondernemingen bij het organiseren en afhandelen van interventies.

What

Het Gezond Ondernemen Platform biedt een kapstok voor alle activiteiten op het gebied van duurzame inzetbaarheid, waarbij Zilveren Kruis verantwoordelijk is voor het aanbod op het gebied van gezondheid en vitaliteit. Op het medewerkersportaal worden op één plek alle kennis, informatie, scans, tools en oplossingen rondom gezondheid en vitaliteit gebundeld. Centraal staat dat de medewerker regie kan nemen en zelf aan de slag gaat. De medewerker krijgt op aansprekende wijze passende gezondheidsoplossingen aangeboden. De medewerker kan in de catalogus met het beschikbare individuele budget diensten aanschaffen om met Duurzame Inzetbaarheid aan de slag te gaan.

Meer weten?

Meer weten over onze Duurzame Inzetbaarheids-oplossingen en het inzetten van een persoonlijke budgetten? Neem contact op met Marc van Wijk via marc.van.wijk@iselect.nl