Arbeidvoorwaarden keuzetool Uitgeverijbedrijf totaal vernieuwd

Iselect heeft in samenwerking met Tasper de Arbeidsvoorwaarden keuzetool en de bijbehorende branche-website pkbuitgeverijbedrijf.nl vernieuwd en uitgebreid. Deze keuzetool en branche-website is voor alle medewerkers van bedrijven in de Uitgeverijsector. De branche heeft in haar cao een arbeidsvoorwaardenpakket met een Persoonlijk Keuzebudget (PKB) opgenomen. Medewerkers kunnen in het PKB-systeem van Iselect elke dag keuzes maken met het PKB-budget. De vernieuwde keuzetool en branche-website biedt nu nog meer mogelijkheden en gemak. Werkgevers kunnen daarnaast nu nog eenvoudiger maatwerk voor de eigen organisatie inrichten.

De Arbeidsvoorwaarden keuzetool en bijbehorende branche-website wordt sinds 2015 door vele uitgeverijen naar volle tevredenheid gebruikt. De vernieuwde keuzetool en branche-website vervangt de versie uit 2015. Natuurlijk is het nieuwe systeem “full responsive” en bruikbaar op alle gangbare apparaten zoals mobiele telefoon, tablet, laptop en desktop. Daarnaast worden betere mogelijkheden en meer flexibiliteit voor geautomatiseerde gegevensuitwisseling, meer keuzemogelijkheden, het ontsluiten van nieuwe modules en een geheel vernieuwde administratoromgeving geboden. Kortom vele nieuwe features die de applicatie nog meer de moeite waard maken en u als werkgever ontzorgen.

Keuzes binnen het uitgeverijbedrijf
In de cao van het Uitgeverijbedrijf wordt de opbouw en de bestedingsdoelen van het Persoonlijk Keuze Budget beschreven. Het standaard aanbod en de uitbreidingsmogelijkheden zijn hierin vastgesteld. De nieuwe applicatie biedt werkgevers de mogelijkheid om het standaard aanbod en de uitbreidingsmogelijkheden eenvoudig op bedrijfsniveau te regelen. Het is daarnaast mogelijk om een maatwerk-pakket aan arbeidsvoorwaarden aan te bieden aan medewerkers.

Voor alle uitgeverijen die onder deze cao vallen, bestaat de mogelijkheid om gebruik te maken van de Arbeidsvoorwaarden keuzetool Uitgeverijbedrijf.  Doet u nog niet mee en zoekt u meer informatie, dan kunt u contact opnemen met Iselect. Mail naar gerjan.vorkink@iselect.nl en hij neemt contact met u op.