Cao-app voor medewerkers in de sector Grondstoffen Energie en Omgeving (GEO)

De eerste versie van de cao-app van GEO is in gebruik genomen door de branche. Het is zowel een app die op je mobiele telefoon geplaats kan worden als een moderne mobiele website. Medewerkers kunnen gemakkelijk toegang krijgen tot informatie over de cao’s in de sector GEO. Ook kun je je mening geven via de polls. En er is meer! Op de cao-app van GEO vinden werkenden in de branche ook alles over eigen ontwikkeling en inzetbaarheid.

Startsein
De sector Grondstoffen Energie en Omgeving is de eerste WENB-sector die deze app beschikbaar stelt aan alle medewerkers. Met de cao-app ontsluiten partijen heldere informatie en kunnen ze deze eenvoudig actueel houden.
Op 1 november ging de website live en konden de eerste gebruikers de Cao-app opslaan op hun mobiel. Met de handige Cao-app van GEO heb je overal eenvoudig toegang tot de meest actuele cao Proces en cao Services. Het is voor iedereen, jong en oud, belangrijk om op de hoogte te zijn van de regelingen en aan de slag te gaan met je eigen ontwikkeling. Dat is goed voor jezelf en goed voor het bedrijf.

Spannend
Betrokken partijen in de sector Grondstoffen Energie en Omgeving vinden het spannend hoe medewerkers in de sector reageren op de cao-app van GEO. Het is door corona steeds uitdagender om de doelgroep te bereiken en te binden. Graag gaan ze met gebruikers in gesprek. Daarvoor slaan de werkgevers- en werknemersorganisaties de handen ineen. Zo zijn ze samen verantwoordelijk voor het succes.

Collega’s in de sector hebben meegewerkt aan deze app.