Animaties en video’s

Door arbeidsvoorwaarden en regelingen op een toegankelijke en aantrekkelijke manier te communiceren, zal het gebruik en de tevredenheid hiervan toenemen. Werknemers moeten weten waar ze met vragen terecht kunnen. En de informatie moet voor hen begrijpelijk zijn. Vanuit branches en (MKB)bedrijven wordt niet altijd voorzien in deze werknemerscommunicatie. Lange, complexe cao-teksten of arbocatalogi zijn de realiteit. Iselect kan belangrijke informatie in een vorm weergegeven worden die werknemers aanspreekt en begrijpen. Over het algemeen zijn animatievideo’s met uitleg een krachtig hulpmiddel om werknemers te helpen de informatie te begrijpen. 

Maak complexe informatie toegankelijk 

Als brancheorganisatie of werkgever bent u erbij gebaat dat werknemers belangrijke informatie, zoals arbeidsvoorwaarden, begrijpen. In lange informatieve teksten worden vaak alle details beschreven, maar dat is niet de beste manier om regeling over te brengen. Grote lappen tekst worden vaak gezien als complex en door de werknemers zelden gelezen. Animaties en video’s zijn een goed alternatief. Niet alleen vinden veel mensen bewegend beeld vaak leuk om te bekijken – waardoor het bereik van de communicatie een stuk groter wordt, met bewegend beeld kan complexe informatie op een toegankelijke manier gecommuniceerd worden. Dit komt omdat de boodschap niet alleen via tekst, maar ook met behulp van audio en visualisatie wordt overgebracht. 

Animaties en video’s door Iselect 

  • Advies in de keuze tot welke informatie gevisualiseerd kan worden 
  • Het creëren van animaties en/of video’s in de huisstijl van de organisatie 

Wat Iselect voor u kan betekenen 

Het delen van informatie door middel van animaties en video’s is een goede manier om werknemers te informeren en te activeren. Door jarenlange ervaring van Iselect met opdrachten voor (branche)organisaties weten wij goed welke informatie gevisualiseerd kan worden en hoe dit moet worden gedaan. Daarnaast hebben we een eigen team van videografen en animators die uw visie tot werkelijkheid kunnen brengen. 

Bent u benieuwd naar wat Iselect op het gebied van animaties en/of video’s kan betekenen voor uw (branche)organisatie? Vul dan het contactformulier in. Wij denken graag, geheel vrijblijvend, met u mee.

Bent u benieuwd naar animaties en video’s die wij, in samenwerking, hebben gecreëerd? Ontdek ze hieronder