Arbeidsvoorwaardenportaal

Iselect faciliteert met een uniek portaal de communicatie, administratie en processen rondom moderne arbeidsvoorwaarden. Dit ontzorgt zowel werkgevers als medewerker. Het biedt u als werkgever een eigentijdse oplossing om alle regelingen, verplichtingen en collectieve voordelen onder de aandacht van uw medewerkers te brengen.

De kracht van Iselect zit in het ‘online’ samenbrengen van alle relevante partijen en daarbij behorende gegevens en processen. Het arbeidsvoorwaardenportaal is volledig modulair in te richten en naadloos af te stemmen op de specifieke situatie binnen uw bedrijf.

Het portaal is dé optimale ondersteuning voor bedrijven en bedrijfstakken die flexibele arbeidsvoorwaarden en/of een individueel keuzebudget invoeren.

Het arbeidsvoorwaardenportaal bevat informatie over:

 • Cao / regeling
  De arbeidsvoorwaardenregeling wordt overzichtelijk getoond inclusief een print- en zoekfunctie.
 • Veilig & gezond werken
  Informatie hoe medewerkers plezierig en gezond aan het werk kunnen zijn en blijven.
 • Ontwikkeling en inzetbaarheid
  Informatie en instrumenten ter ondersteuning van ontwikkeling en inzetbaarheid van medewerkers.
 • Collectieve voordelen
  De afspraken en kortingen die voor medewerkers zijn georganiseerd zichtbaar maken en de processen organiseren.
 • Pensioen
  Medewerkers attenderen op de pensioenregeling, persoonlijke mogelijkheden en het inzicht via het pensioenoverzicht en de pensioenplanner.

Diverse administratieve modules zoals:

 • Keuzemodule
  Voor arbeidsvoorwaardenregelingen met een keuzebudget (IKB) bieden we een unieke keuzemodule. Uw medewerkers hebben inzicht in het budget, kunnen keuzes simuleren en definitief maken. Uiteraard is de keuzemodule volledig in lijn met de Werkkostenregeling in te richten.
 • IKB Lite
  Speciaal voor kleinere organisaties die een IKB-ondersteuning zoeken, ontwikkelde Iselect een ‘lite’ module. Deze module faciliteert organisaties op eenvoudige en goedkope wijze om meerdere keuzerondes per jaar uit te voeren. De koppeling tussen Iselect en Nmbrs is hier een voorbeeld van.
 • HR-modules
  Het portaal kan worden uitgebreid met HR-modules zoals verlofregistratie-, declaratie- en WKR.
 • Performance Management
  Het portaal kan worden geïntegreerd met een performance management module waarbij uw leidinggevenden in een gestructureerde cyclus de prestaties van medewerkers kunnen bijhouden en verbeteren.
 • Opleidingsaanbod en e-learning mogelijkheden
  Een e-learning module kan onderdeel zijn van het Arbeidsvoorwaardenportaal en ondersteunt uw ambities op het gebied van leren en ontwikkelen.
 • E-portfolio
  Dit E-portfolio wordt opgebouwd rond de thema’s wie ben ik, wat kan ik en wat wil ik. Door middel van interactieve tests wordt de medewerker ondersteunt in het vullen van zijn profiel. Het E-portfolio is een instrument dat u kunt inzetten om duurzame inzetbaarheid te stimuleren. Uw medewerker wordt geholpen om na te denken over zijn/haar eigen inzetbaarheid en de output is onder andere geschikt voor de voorbereiding van een beoordelingscyclus.

Meer weten over ons arbeidsvoorwaardenportaal?

  De Privacy- en cookiestatement van Iselect kunt u raadplegen onderaan onze site.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.