Met de nieuwe koppeling tussen de software van Nmbrs® en Iselect worden nieuwe medewerkers vanuit Nmbrs® automatisch toegevoegd aan het Arbeidsvoorwaardenportaal van Iselect en wordt de voering van een persoonlijk keuzebudget binnen uw organisatie nu nog eenvoudiger en efficiënter!

 

NMBRS® ZET MEDEWERKERS CENTRAAL

Sinds 2003 maakt Nmbrs® salarisverwerking en HRM bij organisaties slimmer en efficiënter. Dat doen zij met HR- en salarissoftware voor bedrijven, accountants- en administratiekantoren. Nmbrs® gelooft heilig dat werknemers in iedere organisatie het succes bepalen.Daarom staan zij centraal in hun oplossingen. De gebruiksvriendelijke en efficiënte software wordt als een revolutionaire doorbraak gezien op het gebied van HR- en salarisadministratie. Met een focus op de werknemer, vakkennis en slimme innovaties willen zij samen met klanten de beste en mooiste apps realiseren die eenvoudig te koppelen zijn met andere software. Zo kan iedereen eenvoudig zijn ideale, schaalbare HRM-systeem op maat samenstellen. Steeds meer organisaties uit sectoren als transport & logistiek, horeca en financiële dienstverlening kiezen voor Nmbrs®. Maandelijks worden er bijna een half miljoen salarisstroken met Nmbrs® verwerkt.

GEAUTOMATISEERD GEGEVENS UITWISSELEN

De koppeling die Iselect met het Arbeidsvoorwaarden portaal heeft gerealiseerd met Nmbrs® zorgt ervoor dat klanten eenvoudig gebruik kunnen maken van een persoonlijk keuzebudget. Met deze koppeling hebben werkgevers een geautomatiseerde gegevenskoppeling tussen Iselect en Nmbrs® zonder handmatige handelingen te hoeven verrichten. Nieuwe medewerkers worden automatisch toegevoegd aan het Arbeidsvoorwaardenportaal en Iselect kan op verzoek transactionele gegevens terugsturen naar Nmbrs®.

ISELECT EN CENTRAAL BEHEER

Het Arbeidsvoorwaardenportaal van Iselect is een initiatief dat samen met Centraal Beheer is vormgegeven. Centraal Beheer levert continu interessante informatie op het Arbeidsvoorwaardenportaal op thema’s als duurzame inzetbaarheid, flexibilisering en financiële planning met als doel om bewustwording en betrokkenheid bij medewerkers te creëren.

MEER WETEN?

Wil je meer weten over de nieuwe koppeling of over het Arbeidsvoorwaardenportaal van Iselect? Neem dan snel contact op met ons.