Sanne Misset geïnterviewd door Fitter Nederland: beantwoordt meest gestelde vragen over de MDIEU-subsidie

15 februari 2024

In een recent artikel op Fitter Nederland, een toonaangevende website op het gebied van gezondheid en welzijn, heeft Sanneeen exclusief interview gegeven waarin zij de meest gestelde vragen over de MDIEU-subsidie beantwoordt. Het artikel, getiteld “In gesprek met Sanne Misset“, biedt kijk in het belang en de toepassing van de MDIEU-subsidie, een onderwerp dat steeds meer aandacht krijgt binnen de Nederlandse zakelijke gemeenschap.

In het interview deelde Sanne haar expertise over het onderwerp en bood waardevolle inzichten voor ondernemers en organisaties die geïnteresseerd zijn in het gebruik van de MDIEU-subsidie voor hun innovatieprojecten.

“Als een leider op het gebied van moderne arbeidsvoorwaarden, arbeidsvoorwaarden-communicatie, duurzame inzetbaarheid én de MDIEU-subsidie was ik verheugd om mijn kennis te delen over de MDIEU-subsidie en hoe deze kan worden benut voor bedrijfsgroei en ontwikkeling. Het was een eer om samen te werken met Fitter Nederland om deze belangrijke informatie te verspreiden.”

Het volledige artikel op Fitter Nederland is beschikbaar op hun website https://www.fitternederland.nl/meest-gestelde-vragen-over-de-mdieu-subsidie/. Voor meer informatie over de MDIEU-subsidie en hoe deze van toepassing is op uw bedrijf, nodigen wij u uit om contact met ons op te nemen!

Neem contact op