Consultancy

U legt ons uw vraagstuk voor… Wij gaan hier graag mee aan de slag. Natuurlijk samen met u. Want ontwikkelen in co-creatie staat bij ons hoog in het vaandel. Gezamenlijk formuleren we een helder beeld van het vraagstuk en de oplossingsrichtingen. Uw eisen, wensen en mogelijkheden worden op een rijtje gezet en vertaald naar een betrouwbaar en haalbare oplossing.

Onze adviseurs hebben een unieke ervaring in de wereld van sociale partners, arbeidsverhoudingen en HRM.  Dit gecombineerd met jarenlange ervaring met het bouwen van ebusiness-oplossingen op (oa) het gebied van HR Talent & Performance. Zij ondersteunen u met deskundigheid om moderne arbeidsvoorwaarden te ontwikkelen én in te voeren. Wij zorgen ervoor dat u zich geen zorgen meer hoeft te maken over uw arbeidsvoorwaarden-innovatie.

Iselect heeft een bijzondere verzameling expertise ten aanzien van:

  • arbeidsvoorwaarden & arbeidsvoorwaardenvorming
  • vitaliteit & inzetbaarheid
  • arbo & verzuim
  • HR Talent & performance

Bovendien werken wij samen met een uitgebreid netwerk van gespecialiseerde partners. De adviseurs van  koppelen materiedeskundigheid aan ruime ervaring in beleidsontwikkeling, cao-onderhandelingen en innovaties.

Iselect adviseert niet alleen inhoudelijk, maar realiseert en implementeert de innovatie. Iselect helpt u een goede strategie te ontwikkelen én ondersteunt om deze in de praktijk te brengen. Iselect adviseert bedrijven, branche-organisaties en sociale partners over het invoeren en uitvoeren van moderne arbeidsvoorwaarden.

Benieuwd wat Iselect voor u kan betekenen?

    De Privacy- en cookiestatement van Iselect kunt u raadplegen onderaan onze site.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.