Beheer

Om de continuïteit en beschikbaarheid van de arbeidsvoorwaardenportaal te waarborgen moet deze onderhouden en beheerd worden. Niet alleen de bereikbaarheid en de functionaliteit zijn belangrijke aspecten van een internetapplicatie, maar ook de beveiliging. We werken immers met gevoelige, persoonlijke gegevens.

Veiligheid

De bescherming van gegevens heeft een hoge prioriteit. Om de veiligheid, bereikbaarheid en functionaliteit(en) te kunnen waarborgen zal een constante monitoring (ook buiten normale werkuren) door specialisten plaatsvinden.

Iselect heeft hiervoor noodzakelijke kennis en middelen in huis en voorziet klanten in onderhouds- en beheerfaciliteiten. Wij hebben een organisatie ingericht om 24 uur per dag, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar deze ondersteuning te kunnen bieden.

Iselect doet op eigen initiatief of op verzoek van haar klanten security audits naar de veiligheid van haar applicatie en onderliggende databestanden.

Hosting

De Arbeidsvoorwaardentool wordt gehost in een van de best beveiligde datacenters van Nederland. Daarbij wordt gewerkt conform de standaarden van ISO 27001 en SAS 70. Met behulp van state of the art voorzieningen wordt zorggedragen voor een goede performance, veilige datastorage en maximale continuiteit.

Benieuwd wat Iselect voor u kan betekenen?

    De Privacy- en cookiestatement van Iselect kunt u raadplegen onderaan onze site.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.