Team Iselect

_0006_7

Daan Hermes

Directeur

Daan werkte na zijn opleiding aan de Radboud Universiteit in Nijmegen tot begin jaren negentig binnen de vakbeweging. Hij is in deze periode intensief betrokken geweest bij de totstandkoming van landelijke cao’s, grote reorganisaties en bedrijfssluitingen. Sinds de jaren negentig is Daan werkzaam in de financiële sector. Op dit moment is hij als lid van het senior management van Achmea onder andere verantwoordelijk voor de relatie met sociale partners.

Daan heeft ruime ervaring als bestuurder. Op dit moment is hij voorzitter van het Algemeen Bestuur van ProProf, de voetbalvakbond voor contractspelers. Is hij lid van de Raad van Toezicht van de Stichting Contractspelersfonds KNVB (CFK) en voorzitter van de Raad van Toezicht van de woningbouw corporatie Huis & Erf.

_0000_1

Marc van Wijk

Directeur

Marc heeft als ondernemer diverse HR/IT bedrijven opgericht en naar volwassenheid gebracht. Hij is sinds 1996 actief op het snijvlak van HR en IT en heeft veel ervaring met verandertrajecten en grotere HR/IT implementaties. Vanuit Iselect is hij betrokken bij de implementatie van diverse trajecten op het gebied van Individuele Keuzebudgetten (IKB’s) en communicatie over arbeidsvoorwaarden. Marc is ook directeur (CFO) en mede-eigenaar van Indicia, een bureau met meer dan 100 professionals die klanten begeleiden bij digitalisering.

“Iselect speelt in op maatschappelijke ontwikkelingen individualisering, keuzevrijheid en flexibilisering. Met name door de inzet van slimme en innovatieve oplossingen kunnen hier baanbrekende resultaten worden bereikt. Ik ben er trots op hier vanaf het begin bij betrokken te zijn”.

_0001_2

Sanne Misset

Marketing & Business development

Sanne is meer dan 15 jaar werkzaam geweest in de financiële sector op het gebied van business development: het ontwikkelen van nieuwe initiatieven en verzekeringsoplossingen op het snijvlak ‘arbeid en gezondheid’. Sanne heeft ruime ervaring als adviseur en projectleider voor zowel grootzakelijke klanten als voor branches. Zij adviseerde ondernemingen, brancheorganisaties en sociale partners bij de invoering van activerend gezondheidsmanagement- en verzuimbeleid.

De laatste jaren heeft zij zich verdiept in de samenwerking tussen Achmea en sociale partners. De fundamentele veranderingen op de arbeidsmarkt waren daarbij maatgevend. De relevantie van verzekeren verandert, maar ook de communicatie en distributie rondom werkgevers en werkenden! Het online consumentengedrag en de eigentijdse wijze van communiceren vormden de start van het concept arbeidsvoorwaardentool en van Iselect.

_0002_3

Gerjan Vorkink

Business consultant

Gerjan heeft een achtergrond als docent en is meer dan 20 jaar werkzaam in de financiële sector. De eerste 10 jaar op het gebied van IT en opleidingen; van ontwikkeling tot het implementeren van IT- en opleidingskundige vraagstukken.

Sinds 2000 werkzaam in het vakgebied dat zich met communiceren, flexibiliseren en harmoniseren van arbeidsvoorwaarden bezighoudt. Na een korte uitstap op Business Intelligence gebied is hij weer teruggekeerd om de implementatie van complexe arbeidsvoorwaardentrajecten te managen. Bij de uitrol van een arbeidsvoorwaardenportaal vervult Gerjan het centrale aanspreekpunt voor werkgevers.

_0005_6

Rob Krommenhoek

Compliance en Privacy Officer, bedrijfsjurist & consultant

Rob is een pragmatische senior-manager / jurist met een brede nationale en internationale ervaring. Hij is het compliance en privacy “geweten” van Iselect. Adviseert en ondersteunt directie, lijnmanagement en business bij het beheren van privacy- en compliance risico’s.

Hij kan daardoor niet alleen jarenlange kennis en ervaring inzetten maar bovenal zijn pragmatische, strategische en mensgerichte capaciteiten.

 

_0003_4

Pepijn Heesters

Financial Controller

Pepijn Heesters is hoofd van de financiële afdeling van Indicia.