Over Iselect

Iselect is een advies & ebusiness-bedrijf gericht op vraagstukken rondom moderne arbeidsvoorwaarden en arbeidsvoorwaardencommunicatie. Met een kennisgedreven team van specialisten bieden wij hoogwaardige services op zowel het gebied van consultancy als moderne ICT infrastucturen.

“Ontzorgen van communicatie van moderne arbeidsvoorwaarden”

Deze unieke combinatie resulteert in innovatieve, maar bovenal werkbare oplossingen voor partijen die moderne cao’s of arbeidsvoorwaardenregelingen afsluiten. Wij willen samen met onze klanten eigentijdse communicatie- en administratie-oplossingen ontwikkelen om de invoering en uitvoer van moderne (flexibele) arbeidsvoorwaarden te ontzorgen. Dat doen we door samen te werken met deskundige partners, maar vooral met onze klanten.

Toekomstgericht en betrouwbaar

Onze projecten kenmerken zich door veranderopgaven in een complexe politieke omgeving, vaak met grote impact voor werkgevers en medewerkers. We adviseren op verschillende niveaus; we dragen bij aan de vernieuwing van regelingen; de innovatie van de uitvoering en communicatie; en tenslotte de implementatie en beheer.
In eerste instantie richtte Iselect zich op de uitvoer en communicatie van Individuele keuzebudgetten (IKB). Daarnaast vormde een belangrijk element van het werk van Iselect de bredere behoefte in de markt om medewerkers werkelijk “eigen regie” te geven en dit ook adequaat te faciliteren. Door de jaren heen heeft Iselect tal van organisaties geadviseerd en begeleid met moderniseringstrajecten en innovatieve concepten. Onderwerpen hierbij zijn: het stimuleren van duurzame inzetbaarheid; introductie over werken in onze sector; opleidingen; inzicht in sector-initiatieven.

Goed geïnformeerd keuzes maken

Onze adviseurs hebben een unieke ervaring in de wereld van sociale partners, arbeidsverhoudingen en HRM.  Dit gecombineerd met jarenlange ervaring met het bouwen van ebusiness-oplossingen op (oa) het gebied van HR Talent & Performance.
Iselect is een jong bedrijf met een deskundig team en eigen werkwijze. We ontwikkelen nieuwe ICT-oplossingen altijd in co-creatie met onze klanten.

Historie

In 2012 richtten Achmea en Indicia het bedrijf Iselect op. Uiteenlopende ervaring, kennis en expertise werd gebundeld om samen met sociale partners in de Grafimedia het eerste arbeidsvoorwaardenportaal te ontwikkelen. Iselect heeft van begin af aan gewerkt aan de in het oog springende moderniseringsvraagstukken van flexibele arbeidsvoorwaarden.

Benieuwd wat Iselect voor u kan betekenen?

    De Privacy- en cookiestatement van Iselect kunt u raadplegen onderaan onze site.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.