Partners

Lees meer

iScreen is een HR adviesbureau. Met zijn persoonlijke, creatieve en innovatieve aanpak heeft iScreen zijn sporen verdiend op het gebied van mens & gedrag in organisaties. Een team van bevlogen psychologen is altijd op zoek naar manieren om mensen in beweging te krijgen en ze vanuit hun talenten te laten groeien. Hierbij zetten zij eigentijdse technologieën in  zoals online testing en e-learning in combinatie met film, drama en beleving.

iScreen beschikt over eigen online tests en vragenlijsten die wetenschappelijk onderbouwd zijn en voldoen aan strenge eisen ten aanzien van validiteit en betrouwbaarheid. De online assessments en testprogramma’s worden specifiek ingericht voor doelgroepen, niveaus en in meerdere talen. De tests en vragenlijsten zijn

iScreen Online Assessment helpt bij het selecteren van de juiste mensen, brengt kwaliteiten en talenten in beeld, geeft inzicht in drijfveren en ontwikkelperspectief, en brengt verzuimrisico in kaart.

Lees meer

Elke moderne organisatie is een digitale organisatie. Cloud, apps, mobility, robotisering, Big Data, 3D Printing, In-Memory computing; de technische mogelijkheden groeien met de dag. Exponentieel zelfs, want op de snijvlakken van al deze ontwikkelingen ontstaat een haast duizelingwekkende hoeveelheid mogelijkheden en kansen.

In dit snel veranderende landschap is INDICIA een inspirerende gids. Een gids die complexiteit wegneemt en samen met de klant op weg gaat naar de best passende oplossing. Wij adviseren en inspireren, zijn kennispartner én sparringpartner. Dat kunnen wij waarmaken door onze mix van eigenzinnige talenten. Creatieve Pioniers, Technologie Experts, Commerciële Talenten, Google Alleskunners, Innovatieve Vooruitkijkers, Conversie Specialisten, Doortastende Projectmanagers. You name it. Samen met de klant leidt dat tot een fantastische kruisbestuiving en hokjesoverstijgende ideeën. Meestal onverwachts en verrassend. Maar altijd gericht op het beste resultaat.

Lees meer

MrkOne biedt al meer dan 20 jaar subsidieadvies. MRK ONE subsidieadvies maakt met bedrijven de innovaties en/of organisatieverbetering waar. En dat op een zodanige wijze dat de eigen organisatie snel in staat is zelf de achterliggende doelen te verwezenlijken en ook rendement te behalen en te behouden. MrkOne helpt om nooit meer een subsidiekans missen.

De subsidiespecialisten maken een continue match tussen de klantprojecten en de mogelijke subsidies. Iselect werkt veel met MRKOne samen voor het vergaren van (aanvullende) financiële middelen om de plannen en ambities inzake Duurzame Inzetbaarheid met klanten te realiseren. De Subsidieadviseurs van MrkOne zoeken en vinden funding en begeleiden het proces vervolgens van aanvraag tot en met nazorg. Klantgericht, inventief en met resultaat. En we weten uit ervaring: als zij geen funding vinden dan is die er niet!

Lees meer

CNV Geldzorg is een zelfstandig onderdeel van CNV Vakmensen. Ze helpen werkgevers om de geldzorgen van hun werknemers bespreekbaar te maken. Zo wordt het taboe rondom geldzorgen doorbroken. Concreet bieden ze hulp aan werknemers om hun financiën op orde te brengen en te houden. Zo leren ze financieel zelfredzaam te worden en te blijven. En kunnen geldzorgen en loonbeslagen worden voorkomen.

CNV Geldzorg en Iselect werken samen  bij klanten die willen werken om hun werkvloer financieel gezond te krijgen en te houden. In de projecten zoeken we mogelijkheden om werknemers te bereiken en ondersteuning te bieden om zorgen bespreekbaar te maken, en hen te helpen financieel zelfredzaam te worden en te blijven. Hierdoor kunnen werkgevers iets waardevols voor werknemers betekenen.

Lees meer

James biedt (sinds 2014) een aantal producten en diensten die allemaal gericht zijn op loopbaanontwikkeling.  James is voor werkende mensen in Nederland expert en partner bij loopbaanvragen. James ondersteunt medewerkers die een vraag hebben over loopbaan, ontwikkeling of carrièrekansen. Samen met de medewerker kijken ze welke stap op dit moment de beste is en helpen die stap ook te zetten.

James en Iselect werken voor klanten samen om te investeren in de duurzame inzetbaarheid en loopbaancompetenties van werknemers. Met als doel dat méér mensen op tijd stilstaan bij de vraag of hun werk nog bij hen past. En als het antwoord nee is, dat zij dan weten wat te doen.

Lees meer

Implicit biedt expertise op het gebied van HR Solutions. Implicit beweegt en inspireert organisaties en individuen. Ze vergroten de wendbaarheid van organisaties met behoud van werkgeluk van mensen. Het succes van organisaties wordt bepaald door de energie van de mensen die er werken.

Implicit gelooft dat succes en optimale energie hand in gaan. Human Energy noemen zij dat. Ze vertalen de Human Energy in zeven dimensies. Als deze zeven dimensies afzonderlijk in balans en met elkaar verbonden zijn, kan de energie van het individu optimaal benut worden.

Iselect werkt met veel plezier nauw samen met Implicit. Implicit levert in projecten Duurzame Inzetbaarheid expertise op het gebied van Loopbaan en Mobiliteit. Zowel op bedrijfsniveau als individuele medewerkers worden ondersteunt.

Lees meer

TNO verbindt mensen en kennis om innovaties te creëren die de concurrentiekracht van bedrijven en het welzijn van de samenleving duurzaam versterken. TNO is een onafhankelijke onderzoeksorganisatie. Zij geloven in gezamenlijke creatie van waarde in maatschappelijke én economische termen.

TNO richt zich onder andere op ‘Gezond werken en leven bevorderen’. TNO monitort de veranderingen binnen de Nederlandse arbeidssituatie en de gevolgen daarvan voor de productiviteit, innovatiekracht, gezondheid en duurzame inzetbaarheid van werkend Nederland. Ze brengen we de trends in arbeid in kaart. Iselect gebruikt data, kennis en netwerk van TNO. In gesprek zoeken we naar mogelijkheden om samen met innovaties te ontwikkelen.

Lees meer

Tasper realiseerde sinds de oprichting in 1998 vele succesvolle implementaties van de Benefit Shop bij klanten als ING, Ordina, Ziggo, Imtech, Accenture en NOC*NSF. Tasper is de stille kracht achter de HR-successen van vele klanten.

Ook in de Arbeidsvoorwaardenportalen van Iselect speelt de technologie en ervaring van Tasper een belangrijke rol. De Benefit Shop van Tasper maakt onderdeel uit van het communicatieportaal van Iselect. De Benefit Shop is de module voor flexibele arbeidsvoorwaarden met een individueel keuze budget. Dit biedt een duidelijk inzicht in de hoogte van het budget en de gekozen bestedingsdoelen. In de module kunnen keuzes gesimuleerd en geselecteerd worden.

De Benefit Shop gaat om het flexibiliseren van het bestaande arbeidsvoorwaardenpakket door het vereenvoudigen. Medewerkers krijgen de beschikking over persoonlijke budgetten die ze naar eigen inzicht inzetten voor een pakket op maat. De software van de Benefit Shop stelt werknemer en werkgever in staat om het keuzeproces inzichtelijk en beheersbaar uit te voeren.

Lees meer

Schuttelaar & Partners is het advies- en communicatiebureau voor een duurzame en gezonde wereld.  Zij dromen van een duurzame en gezonde toekomst. Samen met klanten werken ze aan de realisatie hiervan. Vanuit de missie om de wereld gezonder en duurzamer te maken werkt Schuttelaar voor klanten om echt het verschil te maken.

Iselect werkt met Schuttelaar in een project voor de Meubelbranche om duurzame inzetbaarheid te bevorderen bij werknemers. Om de werkgevers en werknemers bewust te maken van duurzame inzetbaarheid en handelingsperspectief te bieden, ontwikkelt Schuttelaar & Partners communicatiemiddelen die duurzame inzetbaarheid op de werkvloer op de kaart zetten. Deze middelen stimuleren om naar de website te gaan en het eigen gedrag aan te passen.

Lees meer

Nmbrs® zet werknemers centraal

Sinds 2003 maakt Nmbrs® salarisverwerking en HRM bij organisaties slimmer en efficiënter. Dat doen zij met HR- en salarissoftware voor bedrijven, accountants- en administratiekantoren. Nmbrs® gelooft heilig dat werknemers in iedere organisatie het succes bepalen. Daarom staan zij centraal in hun oplossingen. De gebruiksvriendelijke en efficiënte software wordt als een revolutionaire doorbraak gezien op het gebied van HR- en salarisadministratie. Met een focus op de werknemer, vakkennis en slimme innovaties willen zij samen met klanten de beste en mooiste apps realiseren die eenvoudig te koppelen zijn met andere software. Zo kan iedereen eenvoudig zijn ideale, schaalbare HRM-systeem op maat samenstellen.

Steeds meer organisaties uit sectoren als transport & logistiek, horeca en financiële dienstverlening kiezen voor Nmbrs®. Maandelijks worden er bijna een half miljoen salarisstroken met Nmbrs® verwerkt.

Lees meer

1.000 medewerkers, 50 jaar ervaring, 1,7 miljoen medewerkers die dagelijks gebruikmaken van onze software, 1,3 miljoen uitkeringen per maand, meer dan 10.000 klanten in Nederland. Dat is Raet in een paar getallen. Maar misschien kent u of uw medewerker ons eerder van de salarisstrook. En dat is niet verwonderlijk. Want daar liggen de roots van Raet, begonnen als automatiseerder voor salaris- en daarna personeelsadministratie.

Met decennia ervaring in HR was Raet het eerste bedrijf dat HR-software in de cloud ontwikkelde.

Inmiddels is Raet, onder meer als grondlegger van HR cloud software, uitgegroeid tot een toonaangevende speler in de HR-sector en de Uitkering Excasso sector op de Nederlandse markt en een opkomende speler in de internationale markt.

Lees meer

Wie medewerkers in dienst heeft, moet ook een salarisadministratie bijhouden en medewerkergegevens vastleggen. Dat is, ook al door de complexe sociale en fiscale regelgeving, een specialistische klus. Frequente wijzigingen in wet- en regelgeving zorgen voor een extra uitdaging. ADP helpt graag! We brengen de gevolgen in kaart, verwerken die in onze oplossingen en zorgen ervoor dat u er mee aan de slag kunt. Natuurlijk is onze HR-oplossing klaar voor het IKB!

Die schat aan kennis van salaris en HR deelt ADP graag op informatieve websites, actuele seminars en veel handige publicaties.

Samenvattend: ADP staat voor krachtige technologie met een menselijke kant. Ongeacht grootte of branche vertrouwen bedrijven over de hele wereld op ADP’s cloud software en expertise om het potentieel van hun mensen te benutten. HR. Talent. Excasso. Payroll. Compliance.

Samen halen we het beste uit uw menselijk kapitaal.

Lees meer

AFAS Software is een Nederlands familiebedrijf. Een beetje gek, een tikkeltje eigenwijs, maar vooral vol passie als het gaat om klanten en het inspireren van ondernemers. We ontwikkelen innovatieve softwareproducten voor zowel de zakelijke als de consumentenmarkt en nemen daarbij graag onze maatschappelijke verantwoordelijkheid. Met onze producten automatiseren we bedrijven en organisaties uit alle branches met complete en moderne (online) bedrijfssoftware.

Lees meer

Loket.nl ontwikkelt producten en diensten die kosten besparen, tijdwinst opleveren en aantrekkelijk werkgeverschap bevorderen. Producten en diensten die gericht zijn op de factor mens en werk, die accountants, werkgevers en werknemers verbinden. Onze online applicatie voor personeel- en salarisadministratie is het kloppend hart van Loket.nl. Vele accountants- en administratiekantoren werken met deze applicatie voor meer dan 90.000 werkgevers in Nederland. Daardoor ontvangen maandelijks ruim 750.000 werknemers hun loonstrook.