TLN (Transport en Logistiek Nederland) is de ondernemersorganisatie voor wegtransportbedrijven en logistiek dienstverleners. Na het bereiken van een nieuw cao-akkoord (voor maar liefst 140.000 medewerkers) zocht TLN een partner die haar leden zou ondersteunen bij de invoering van het Persoonlijk Keuzebudget (PKB).

Iselect is enorm trots dat zij door TLN is gekozen als partner.

PKB portaal en PKB-applicatie

Iselect voorziet TLN en haar leden van een digitale communicatieomgeving en een PKB applicatie om keuzes te maken met het nieuwe PKB. Hiermee versterkt TLN haar meerwaarde als professionele brancheorganisatie voor haar leden.

Via een gebruiksvriendelijke PKB-applicatie (powered by Tasper) zorgt Iselect voor het faciliteren van de vernieuwing binnen de cao en helpt de leden van TLN met het invoeren van deze cao innovatie. Het PKB portaal geeft uitleg over het hoe en waarom van het PKB en Iselect ondersteunt bij de inrichting van de PKB-applicatie.

Het PKB portaal en de PKB-applicatie zijn vanaf heden te bereiken. Medewerkers gaan de PKB-applicatie vanaf eind januari 2018 gebruiken.

Meer informatie staat op https://www.tln-pkb.nl.

Meer weten?
Neem contact op met Iselect via info@iselect.nl