Arbeidsvoorwaardenportalen

Iselect faciliteert met een uniek portaal de communicatie, administratie en processen rondom moderne arbeidsvoorwaarden. Dit ontzorgt zowel werkgevers als medewerker. Het biedt u als werkgever een eigentijdse oplossing om alle regelingen, verplichtingen en collectieve voordelen onder de aandacht van uw medewerkers te brengen.

De kracht van Iselect zit in het ‘online’ samenbrengen van alle relevante partijen en daarbij behorende gegevens en processen. Het arbeidsvoorwaardenportaal is volledig modulair in te richten en naadloos af te stemmen op de specifieke situatie binnen uw bedrijf.

Het portaal is dé optimale ondersteuning voor bedrijven en bedrijfstakken die flexibele arbeidsvoorwaarden en/of een individueel keuzebudget invoeren.

Het arbeidsvoorwaardenportaal bevat informatie over:

 • Cao / regeling
  De arbeidsvoorwaardenregeling wordt overzichtelijk getoond inclusief een print- en zoekfunctie.
 • Veilig & gezond werken
  Informatie hoe medewerkers plezierig en gezond aan het werk kunnen zijn en blijven.
 • Ontwikkeling en inzetbaarheid
  Informatie en instrumenten ter ondersteuning van ontwikkeling en inzetbaarheid van medewerkers.
 • Collectieve voordelen
  De afspraken en kortingen die voor medewerkers zijn georganiseerd zichtbaar maken en de processen organiseren.
 • Pensioen
  Medewerkers attenderen op de pensioenregeling, persoonlijke mogelijkheden en het inzicht via het pensioenoverzicht en de pensioenplanner.
 • Diverse administratieve modules zoals:
 • Keuzemodule
  Voor arbeidsvoorwaardenregelingen met een keuze-budget (IKB) bieden we een unieke keuzemodule. Uw medewerkers hebben inzicht in het budget, kunnen keuzes simuleren en definitief maken. Uiteraard is de keuzemodule volledig in lijn met de Werkkostenregeling in te richten.
 • ‘Lite’ keuze-formulier W&MD
  Speciaal voor organisaties met medewerkers onder de Cao Welzijn & Maatschappelijke Dienstverlening (W&MD) ontwikkelde Iselect een ‘lite’ module. Deze module faciliteert organisaties op eenvoudige en goedkope wijze om de twee keuzerondes per jaar uit te voeren.
 • HR-modulesHet portaal kan tevens uitgebreid worden met HR-modules zoals verlofregistratie-, declaratie- en WKR-module.

Benieuwd wat Iselect voor u kan betekenen?