Partners

indicia logo

Elke moderne organisatie is een digitale organisatie. Cloud, apps, mobility, robotisering, Big Data, 3D Printing, In-Memory computing; de technische mogelijkheden groeien met de dag. Exponentieel zelfs, want op de snijvlakken van al deze ontwikkelingen ontstaat een haast duizelingwekkende hoeveelheid mogelijkheden en kansen.

In dit snel veranderende landschap is INDICIA een inspirerende gids. Een gids die complexiteit wegneemt en samen met de klant op weg gaat naar de best passende oplossing. Wij adviseren en inspireren, zijn kennispartner én sparringpartner. Dat kunnen wij waarmaken door onze mix van eigenzinnige talenten. Creatieve Pioniers, Technologie Experts, Commerciële Talenten, Google Alleskunners, Innovatieve Vooruitkijkers, Conversie Specialisten, Doortastende Projectmanagers. You name it. Samen met de klant leidt dat tot een fantastische kruisbestuiving en hokjesoverstijgende ideeën. Meestal onverwachts en verrassend. Maar altijd gericht op het beste resultaat.

tasper

Tasper realiseerde sinds de oprichting in 1998 vele succesvolle implementaties van de Benefit Shop bij klanten als ING, Ordina, Ziggo, Imtech, Accenture en NOC*NSF. Tasper is de stille kracht achter de HR-successen van vele klanten.

Ook in de Arbeidsvoorwaardenportalen van Iselect speelt de technologie en ervaring van Tasper een belangrijke rol. De Benefit Shop van Tasper maakt onderdeel uit van het communicatieportaal van Iselect. De Benefit Shop is de module voor flexibele arbeidsvoorwaarden met een individueel keuze budget. Dit biedt een duidelijk inzicht in de hoogte van het budget en de gekozen bestedingsdoelen. In de module kunnen keuzes gesimuleerd en geselecteerd worden.

De Benefit Shop gaat om het flexibiliseren van het bestaande arbeidsvoorwaardenpakket door het vereenvoudigen. Medewerkers krijgen de beschikking over persoonlijke budgetten die ze naar eigen inzicht inzetten voor een pakket op maat. De software van de Benefit Shop stelt werknemer en werkgever in staat om het keuzeproces inzichtelijk en beheersbaar uit te voeren.

logo-blue-new-copy-500x178

Nmbrs® zet werknemers centraal

Sinds 2003 maakt Nmbrs® salarisverwerking en HRM bij organisaties slimmer en efficiënter. Dat doen zij met HR- en salarissoftware voor bedrijven, accountants- en administratiekantoren. Nmbrs® gelooft heilig dat werknemers in iedere organisatie het succes bepalen. Daarom staan zij centraal in hun oplossingen. De gebruiksvriendelijke en efficiënte software wordt als een revolutionaire doorbraak gezien op het gebied van HR- en salarisadministratie. Met een focus op de werknemer, vakkennis en slimme innovaties willen zij samen met klanten de beste en mooiste apps realiseren die eenvoudig te koppelen zijn met andere software. Zo kan iedereen eenvoudig zijn ideale, schaalbare HRM-systeem op maat samenstellen.

Steeds meer organisaties uit sectoren als transport & logistiek, horeca en financiële dienstverlening kiezen voor Nmbrs®. Maandelijks worden er bijna een half miljoen salarisstroken met Nmbrs® verwerkt.

Prae kopie

Prae Advies & Onderzoek is een samenwerkingsverband van zelfstandige adviseurs en onderzoekers op het gebied van arbeidsmarkt en sociale zekerheid. Begin 2008 hebben zij ervaring, kennis en expertise gebundeld in een bureau dat creatieve, innovatieve, maar bovenal werkbare oplossingen wil bieden voor de vaak complexe vraagstukken waarmee klanten worden geconfronteerd.

Prae werkt vanuit de combinatie van onderzoek en advies. En samen met de opdrachtgevers zoeken naar creatieve en vooral praktische oplossingen.
Samen met Iselect heeft Prae toekomstscenario’s ontwikkeld om op een methodisch verantwoorde manier te kijken naar de toekomst. Scenario’s zijn bedoeld om te inspireren. Scenario’s kunnen helpen bij het maken van de juiste strategische keuzen, verkennen van nieuwe mogelijkheden en bij het bepalen of de organisatie de juiste koers vaart. Prae en Iselect ontwikkelde een viertal scenario’s om de toekomst van ‘Werk en werkenden in 2020’ te schetsen. Kern van de scenario’s is hoe mensen solidariteit in 2020 vorm geven? Met wie zijn we solidair? Aan wie vertrouwen we de uitvoering toe? Verzekeraars? De overheid?

AFAS

AFAS Software is een Nederlands familiebedrijf. Een beetje gek, een tikkeltje eigenwijs, maar vooral vol passie als het gaat om klanten en het inspireren van ondernemers. We ontwikkelen innovatieve softwareproducten voor zowel de zakelijke als de consumentenmarkt en nemen daarbij graag onze maatschappelijke verantwoordelijkheid. Met onze producten automatiseren we bedrijven en organisaties uit alle branches met complete en moderne (online) bedrijfssoftware.

loket-logo5

Loket.nl ontwikkelt producten en diensten die kosten besparen, tijdwinst opleveren en aantrekkelijk werkgeverschap bevorderen. Producten en diensten die gericht zijn op de factor mens en werk, die accountants, werkgevers en werknemers verbinden. Onze online applicatie voor personeel- en salarisadministratie is het kloppend hart van Loket.nl. Vele accountants- en administratiekantoren werken met deze applicatie voor meer dan 90.000 werkgevers in Nederland. Daardoor ontvangen maandelijks ruim 750.000 werknemers hun loonstrook.

 

iscreen

iScreen is een HR adviesbureau. Met zijn persoonlijke, creatieve en innovatieve aanpak heeft iScreen zijn sporen verdiend op het gebied van mens & gedrag in organisaties. Een team van bevlogen psychologen is altijd op zoek naar manieren om mensen in beweging te krijgen en ze vanuit hun talenten te laten groeien. Hierbij zetten zij eigentijdse technologieën in  zoals online testing en e-learning in combinatie met film, drama en beleving.

iScreen beschikt over eigen online tests en vragenlijsten die wetenschappelijk onderbouwd zijn en voldoen aan strenge eisen ten aanzien van validiteit en betrouwbaarheid. De online assessments en testprogramma’s worden specifiek ingericht voor doelgroepen, niveaus en in meerdere talen. De tests en vragenlijsten zijn

iScreen Online Assessment helpt bij het selecteren van de juiste mensen, brengt kwaliteiten en talenten in beeld, geeft inzicht in drijfveren en ontwikkelperspectief, en brengt verzuimrisico in kaart.

Iselect werkt met enthousiasme samen met iScreen om praktische inzetbaarheidsinstrumenten te realiseren. Samen ontwikkelen we laagdrempelige tools om medewerkers zelf aan de slag te laten gaan met inzetbaarheid en inzicht te geven in “Wie ben ik?”, “Wat kan ik?” en “Wat wil ik?”. Een uniek expertsysteem vertaalt resultaten van de psychologische vragenlijsten naar scores die in de inzetbaarheidsmodules van Iselect worden gebruikt.

ADP

Wie medewerkers in dienst heeft, moet ook een salarisadministratie bijhouden en medewerkergegevens vastleggen. Dat is, ook al door de complexe sociale en fiscale regelgeving, een specialistische klus. Frequente wijzigingen in wet- en regelgeving zorgen voor een extra uitdaging. ADP helpt graag! We brengen de gevolgen in kaart, verwerken die in onze oplossingen en zorgen ervoor dat u er mee aan de slag kunt. Natuurlijk is onze HR-oplossing klaar voor het IKB!

Die schat aan kennis van salaris en HR deelt ADP graag op informatieve websites, actuele seminars en veel handige publicaties.

Samenvattend: ADP staat voor krachtige technologie met een menselijke kant. Ongeacht grootte of branche vertrouwen bedrijven over de hele wereld op ADP’s cloud software en expertise om het potentieel van hun mensen te benutten. HR. Talent. Excasso. Payroll. Compliance.

Samen halen we het beste uit uw menselijk kapitaal.

raetArtboard-1

1.000 medewerkers, 50 jaar ervaring, 1,7 miljoen medewerkers die dagelijks gebruikmaken van onze software, 1,3 miljoen uitkeringen per maand, meer dan 10.000 klanten in Nederland. Dat is Raet in een paar getallen. Maar misschien kent u of uw medewerker ons eerder van de salarisstrook. En dat is niet verwonderlijk. Want daar liggen de roots van Raet, begonnen als automatiseerder voor salaris- en daarna personeelsadministratie.

Met decennia ervaring in HR was Raet het eerste bedrijf dat HR-software in de cloud ontwikkelde.

Inmiddels is Raet, onder meer als grondlegger van HR cloud software, uitgegroeid tot een toonaangevende speler in de HR-sector en de Uitkering Excasso sector op de Nederlandse markt en een opkomende speler in de internationale markt.